Preskoči na vsebino
Navigacija

Pravno obvestilo

Zasebnost


Inštitut za kovinske materiale in tehnologije se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta skladno z veljavno zakonodajo. Zbrani podatki se bodo uporabili izključno za namen izboljšanja uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere bodo posredovani s strani uporabnikov spletnega mesta. Osebni podatki in kontaktne informacije ne bodo uporabljeni v druge namene ter ne bodo brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta razkriti tretjim osebam. Storjeno bo vse, da se osebne podatke zaščiti pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.
 

Omejitev odgovornosti


To spletno mesto je bilo zasnovano z namenom omogočiti vpogled v splošne informacije o Inštitutu za kovinske materiale in tehnologije. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Inštitut za kovinske materiale in tehnologije ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.
 

Avtorske pravice


Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine skladno z veljavno zakonodajo.
Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden Inštitut za kovinske materiale in tehnologije.