Preskoči na vsebino
Navigacija

FUTURE MATERIALS - PRIHODNOST MATERIALOV

 

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s SRIP-om MATPRO in ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije SPIRIT Slovenija organizira že šesto razstavo FUTURE.

DOSEDANJE FUTURE RAZSTAVE

Cilj razstave FUTURE MATERIALS je predstavitev dosežkov slovenske industrije in institucij znanja na področju materialov kot končnih produktov domači in tuji javnosti.

Razstava bo zaradi omejitev in nepredvidljive jeseni ter zime v celoti postavljena v virtualni prostor Doma gospodarstva na Dimičevi 13 v Ljubljani.

Razstavo bomo otvorili 8. oktobra 2020 na letnem posvetu SRIP-a MATPRO in botrajala do 8. januarja 2021.

KAKO IZGLEDA VIRTUALNA RAZSTAVA?

 

 

ŠE NEKAJ VEČ O VIRTUALNI RAZSTAVI

 

KOLIKO NAS BO STALA UDELEŽBA NA RAZSTAVI?

Sodelovanje na razstavi FUTURE MATERIALS je brezplačno!

KDO LAHKO SODELUJE NA RAZSTAVI?
Razstava je namenjena predstavitvi dosežkov slovenske industrije in institucij znanja na področju materialov kot končnih produktov, torej podjetja vseh velikosti, raziskovalne organizacije, inštituti, zavodi,... V primeru prevelikega števila prijav bodo imeli prednost pri sodelovanju na razstavi člani SRIP-a MATPRO.

KAJ BOMO IMELI OD SODELOVANJA NA RAZSTAVI?
Na razstavi boste poleg ostalih slovenskih organizacij na svojem samostojnem razstavnem virtualnem prostoru predstavili svojo organizacijo in aktualne razvojne dosežke slovenski in tuji javnosti.

KOMU JE NAMENJENA RAZSTAVA?
Ker bo vaš razstavni prostor tako v slovenskem kot angleškem jeziku, si bodo razstavo ogledali tako gospodarstveniki kot širša javnost iz Slovenije in iz tujine.

KAJ MORAMO NAREDIIT?
Vse, kar morate narediti, je, da najkasneje do četrtka, 17. 9. 2020 na e-naslov miha.gorsin@gzs.si pošljete:
- povezavo do spletne strani, ki jo na razstavi želite izpostaviti,
- logotip v vektorski obliki,
- tekstovno gradivo v SLO in AN jeziku (največ 500 znakov s presledki),
- 3 visoko resolucijske fotografije in/ali
- video predstavitev vašega podjetja, specifičnega projekta, dosežkov,… v slovenskem ali angleškem jeziku z ustreznim pisnim prevodom. Predlagamo, da je video dolg vsaj eno minuto in ne daljši od treh minut.

Vesna Nahtigal l.r.

Koordinatorica SRIP MATPRO